Restaurant & Bar - Norevikane Sognefjord

Restaurant & Bar – In Norevikane Sognefjord, gesitueerd tussen fjord en bergen, is het heel normaal dat we ons focussen op locale ingrediӫnten. De fjord biedt verse zeeduivel, kabeljauw en zeewolf van een plaatselijke visser. In de omgeving zitten veel herten, en we kunnen altijd beschikken over een hoge kwaliteit vlees van lokale producenten. Ons menu is rijk geschakeerd, van eenvoudige brasserie tot à la carte.

 

We produceren onze maaltijden vanuit de basis, en onze vissoep met ingrediӫnten vanuit de fjord is beroemd. We bieden ook vegetarische en kindermenu`s. Ons grote terras dat over de Sognefjord uitkijkt, biedt een betoverende atmosfeer tijdens het eten of gewoon bij een kop koffie midden in de luxe van de natuur. 

Our bar has all rights and the terrace is a meeting point for our guests, where the social atmosphere in the pleasant summer evenings make for an experience one will not forget.
Onze bar beschikt over alle vergunningen en het terras is een ontmoetingsplaats voor onze gasten, waar de sociale atmosfeer tijdens de fijne zomeravonden zorgt voor een onvergetelijke ervaring.