Aktivitetar hjå Norevikane - Fagernes i Sogn

Een verblijf in Fagernes is het startpunt voor een vakantie vol positieve activiteiten. Een vistrip op de Sognefjord, of een wandeling vlakbij in de bergen  doet u zeker goed, zowel lichamelijk als geestelijk.
Op ons terrein hebben we ons eigen wilderniskamp met de grote tipi tent in het midden en veel opwindende activiteiten die een uitdaging zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Onder andere een hindernisbaan van touw tussen de bomen.

Read MoreKlimmen
Ongeveer vijf minuten rijden vanaf Norevikane ligt een van de beste klimgebieden in west Noorwegen. Er is een klimgids uitgegeven voor het gebied. Klimmen is een zeer bijzondere ervaring.

Duiken
Norevikane is een zeer geschikt startpunt voor ervaren duikers. Op tien minuten afstand ligt het stadje Vadheim, waar veel mensen, elk jaar, duiken om het wrak te zien van het Duitse oorlogsschip "Oldenburg".

Golf
Sunnfjord Golf Club ligt net buiten Forde, 50 minuten rijden vanaf Norevikane.

Jagen
We kunnen u informatie bieden over de hertenjacht in de omgeving.

Molenstenen en Viking Openluchtmuseum
In Hyllestad, 30 minuten van ons vandaan, ligt het Molenstenen en Viking Openluchtmuseum. Dit biedt een uniek inzicht in het leven langs de fjord vanaf oude tijden. Het museum is kandidaat om op de UNESCO Werelderfgoedlijst te komen.

Industrie
In Høyanger (25 minuten rijden), is het locale industriemuseum gevestigd. Hier kunt u ervaren hoe het west-Noorse industriӫle avontuur ongeveer 100 jaar geleden begon.

Water wereld
Het zwembad van Høyanger is op 25 minuten rijden van ons verwijderd en biedt vier verschillende buiten- en binnenbaden, waterglijbanen en wellness. Zeer goede familietarieven.

 

View the embedded image gallery online at:
http://norevikane.com/index.php/nl/activiteiten#sigFreeId5e5bbc6f90